15 септември 2016 г.

И пак гълъби...

В цвят праскова и оранжево се оказа че трябва да е... след като първоначалното задание беше лилаво с пеперуди. Пеперудите пък всъщност били есенни мотиви... 
Добре, че не бях започнала ;)
Мислех пак да сложа листенца, този път есенни обаче след като си избрах хартията вече нямаше нужда. Листчето е от блокче на Scrap Berry's.
Май вече на всички (тук) им писнаха моите гълъби, ама аз продължавам да си залагам на тях в сватбените проекти с идеята, че все пак младоженците не са виждали другите, а дори и да са ги виждали тези са си специално за тях.
От вътре сложих само рамка и редове - оказа се че имам точния цвят.
Този път пропуснах джобчето за пари, защото все пак картичката си има плик от който няма да се разпилеят.
За плика избрах някакъв ефектен картон, изглеждащ като на нишки и перлен. Заради това и да си спестя декорирането му направих прозорче, през което се вижда почти цялата картичка. Стана много ефектно, хареса се, но на мен дори на снимка ми вадят очите нацепените ръбове. Вярно - не е много, но явно структурата на картона не е подходяща за сгъване. Накрая (ама кой да се сети да снима) сложих завързана бяла панделка в долния десен ъгъл на самото прозорче - стана много кокетно. Закопчаването е отново с магнит.



2 коментара:

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...